Választás

2023.09.28. 10:17

Le kell váltani Mirkóczki Ádámot, a fejlődés útjára kell állítani Egert Hollik István szerint + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója kedden látogatott Egerbe ahol elmondta, jövőre eldől, hogy „újra gondos gazdája lesz-e” a városnak, mert szerinte Eger nem jó irányba halad.

Szabadi Martina Laura

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Archív fotó)

Forrás: Ádám János/Észak-Magyarország

Kedden Egerben a Polgárok Házában járt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Mint ahogy arról már beszámoltunk, a helyi pártszimpatizánsokkal és tagokkal is találkozott, dr. Pajtók Gábor a térség országgyűlési képviselője pedig a választás tétjéről beszélt. A képviselő egy videót is közzé tett szerdán, melyben Hollik István megosztja gondolatait.

Hollik a videóban elmondja, hogy a helyi Fidesz-KDNP felkészült a választásokra, melynek nagy a tétje. Egy időben lesznek ugyanis az önkormányzati választások az Európa Parlament választásaival, amely során, ahogy Hollik fogalmazott, meg kell védeni Magyarország szuverenitását. A helyi önkormányzati választásról is beszél, úgy látja, eldől, hogy újra gondos gazdája lesz-e a városnak, mert szerinte Eger nem jó irányba megy most.

Mirkóczki Ádám polgármesterként megbukott. Le kell váltani Mirkóczki Ádámot annak érdekében, hogy a város tovább fejlődhessen – fogalmazott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában