Vetélkedő

2023.09.10. 17:05

Megmérkőztek az egri középiskolában az elsősök + fotók

A kilencedikesek táncoltak, énekeltek, verset és történetet írtak, activityztek, ügyességi játékokban tették próbára magukat.

Szabadi Martina Laura

– Az elsősök vetélkedőjén kilencedikes diákjaink izgalmas versenysorozatban mérhették össze erejüket. A délelőtt folyamán táncoltak, énekeltek, verset és történetet írtak, activityztek, ügyességi játékokban tették próbára magukat – tette közzé a Szent Lőrinc technikum és szakképző iskola. Az eseményről fotókat is megosztottak közösségi oldalukon.

– Büszkék vagyunk minden osztályra, akik fair küzdelemben mutatták meg az évfolyam összetartó erejét, és gratulálunk a győztes 9. C osztálynak, akik méltán érdemelték ki az első helyezést.
Köszönjük a program megszervezését és lebonyolítását Árvainé Jakab Katalin kolléganőnknek és a 10.C osztály diákjainak, valamint külön köszönjük a zsűri tagjainak lelkes közreműködését – írták a napról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában