Információs napok

2023.09.06. 10:16

Mindent megtudhatsz Szilvásváradon, hogy miként juthatsz pénzhez a vállakozásodhoz

Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, a 2023 – 2027 Támogatási időszak vonatkozásában, LEADER pályázatokkal kapcsolatos „Információs napokat” szervez Szilvásváradon.

Barta Katalin

Szeptember 8-ig lehet regisztrálni az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület által szervezett programra, melynek célja a 2023 és 2027 közötti időszakra vonatkozó LEADER pályázatokkal kapcsolatos minden hasznos információ megosztása.  
Szeptember 11-én Szilvásváradon a községházán délelőtt tíztől délután egyig elméleti felkészítéssel melegítenek be, szeptember 12-én kedden pedig gyakorlati ismeretekkel gyarapodhatnak, szintén tíztől egyig. 

A program célja a leendő pályázók és érdeklődők részére minden szükséges információ átadása vállalkozóknak, szálláshelyeknek, önkormányzatoknak, civilszervezeteknek, egyházaknak. 

Ha érdekli a lehetőség, érdemes már most felvenni a kapcsolatot a szervezettel a 06(20)360-3646, 06203395766- os telefonszámon, illetve 06(36)568-036-os telefon 119-es mellékén.   
Az elméleti felkészítő során szó lesz a Helyi Fejlesztési Stratégia bemutatásáról, a támogatási kiírásokról, a támogatási kérelem benyújtásához szükséges dokumentumokról, a kötelező tartalmi és formai elemekről. A gyakori hibákat és jó gyakorlatokat is bemutatják. 

Másnap a gyakorlati felkészítőn a Magyar Államkincstár E-beadási felületet mutatják be. 
Az információs napok előadói Báryné Panyi Adrienn, munkaszervezet vezető, pályázatkezelési ügyintéző, vezető helyszíni ellenőr, illetve Ságiné Huszár Beáta, munkaszervezet vezető helyettes, pályázatkezelési ügyintéző, társ helyszíni ellenőr lesznek. Jelentkezni, információkhoz jutni szeptember 8-ig lehet a fent elérhetőségeken. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában