Szünidő

2023.09.04. 16:00

A nyár utolsó hetén is táborozhattak a gyerekek az egri várban

Remek programokkal várták a gyerekeket egész nyáron, akik játszva tanultak rengeteg dolgot a várról, a kiálltásokról, Gárdonyiról. Emellett kézműves foglalkozásokon részt vehettek.

Heol.hu

Rengeteg élménnyel gazdagodtak a gyerekek

Forrás: Dobó István Vármúzeum/Facebook

- Lelkes gyerkőcök töltötték meg az író, költő Gárdonyi Géza egri otthonát, kertjét, és teljesítették a színes, érdekes, izgalmas, tanulságos feladatokat augusztus 21-25-e között. Mindeközben játszva tanultak, megismerték az Egri várat és a Dobó István Vármúzeum kiállításait, készítettek könyvjelzőt, naplót és tolltartót is. Az élményeikről, az itt töltött idő eredményeiről pénteken, a szülők is meggyőződhettek a táborzáró foglalkozáson - írja Facebook-oldalán a Dobó István Vármúzeum.

- Idén 9 táborban, közel 160-an vettek részt a különféle tematikájú, egy hetes turnusokon. A tábori hetek alatt barátságok születtek, a gyerekek együtt alkothattak, és fedezhették fel a múzeum gyűjteményeit, állandó és időszaki kiállításait. Ezúton is köszönjük a bizalmat a szülőnek és gyerekeknek egyaránt! Jövőre is VÁRunk vissza titeket! A sulihoz pedig kitartást kívánunk mindenkinek! - tették hozzá a bejegyzésben.
 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában