Piknik

2023.09.08. 19:40

Nyárzáró pikiniket tartottak a kerecsendi Berekerdőben

A nyár zárásaként erdei piknikre hívták a gyerekeket a Felzárkózó Települések Programon belül a Világítani fogok Egyesület munkatársai a hétvégén.

Barta Katalin

A kerecsendi Berekerdőben tartottak nyárzáró pikniket

Forrás: Felzárkózó települések - Világítani fogok

A közeli Berekerdőben a résztvevők tíz méteres magasságig mászhattak fel az egyik fa törzsén, biztonsági beülőben, lenti biztosítással. Bár a feladat alulról figyelve könnyűnek tűnt, a mászóknak minden ügyességükre és kitartásukra szükség volt, hogy a képességeik szerinti legmagasabb pontot elérjék. Aki éppen nem mászott, csoportos játékokban, mozgásos és mókás feladatokban mérettethetett meg, így derülhetett ki az is, kik építik cipőkből a legmagasabb tornyot. 

A felnőtt kertprogramosok közül is segítő vett részt a programban. Az egyik profi szakács ízletes vacsorát varázsolt a megfáradt famászóknak és a játékokban résztvevőknek. A program a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával, a Közös jövőnkért pályázat keretében valósult meg - tudatták közösségi oldalukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában