Utolsó vacsora

2023.09.28. 07:30

Októbertől bezár a legendás Tisza-tavi étterem

Október elsején bezár a tiszafüredi Mariska étterem. Az utolsó napon búcsúvacsorát is terveznek, melynek bevételét jótékony célokra fordítják.

Heol.hu

Bezár a népszerű étterem a Tisza-tó mellett

Forrás: Magyar Nemzet

- Igen, a jólértesültek már tudják, a Mariska ebben a működési formában (Tiszafüreden, velünk, ebben a koncepcióban) bezár - kezdi bejegyzését az étterem közösségi oldalán.

Az bejegyés szerint az étterem vezetése családilag úgy határozott, hogy a Mariska kezét egy időre elengedik. Az étterem jövőjéről csaupán annyit árultak el, hogy igyekeznek jó és értő kezekbe adni, majd elárulták, hogy segítik, aki azt tovább működteti, „legyen akár McDonald's, Stühmer cukrászda, fine dining étterem, vagy egy modernebb csárda a folytatás.".

A poszt végén megköszönik a helyi családoknak a támogatást, meg is említenek néhány nevet. Az étteremben szeptember 30-án megtartják az „utolsó vacsorát", ahová szeretettel invitálnak mindenkit. Bővebb információt az esemény Facebook-oldalán lehet olvasni. Az utolsó nap bevételét az UNICEF-nek adják oldalukon közzétett másik poszt szerint.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában