Csobbanás

2023.09.18. 14:24

Olcsóbbak a belépők, elkezdődött az ősz az egri strandon

Szeptember 18-tól beléptünk az őszi szezonba az egri strandon is. Mutatjuk, milyen kedvezményekkel élhetnek a fürdőzni vágyók.

Szabadi Martina Laura

Az egri strand elkezdett átállni az őszi időszakra

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Szeptember 18-tól elkezdünk átállni az őszi időszakra, melynek keretein belül szüneteltetjük a csúszdamedence, az I/A kénes termálvizes ülőmedence, a gyermek élménymedence és a babamedence üzemeltetését illetve belépőárainkat csökkentjük – tette közzé az Eger Termál Kft. Hétfőtől már csak az Érsekkerti bejáraton lehet bemenni, ezzel együtt pedig megérkeztek az alacsonyabb, őszi jegyárak is.
A felnőtt napi belépő 3 ezer 800 forint, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő 3 ezer 100. Az esti belépő 2 ezer 100 forint. Az egriek belépője ezer 800 forint, városkártyával ez is olcsóbb 300 forinttal.
A városkártyával rendelkező diákoknak és nyugdíjasoknak csak ezer forint a belépő hétköznap. A törökfürdőbe pedig további 3 ezer forintért lehet bejutni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában