Jó cselekedet

2023.09.16. 12:00

Önkéntesek újítottak fel buszmegállót Verpeléten

A városszéli buszmegálló és környéke takarítást, a buszmegálló épülete pedig friss festést kapott.

Hornyák Réka

Rákóczi útnál lévő buszmegállót újította fel az egyesület

Forrás: Balogh József/Facebook

Ezúttal buszmegállót újított fel a Verpelét, a Mi Városunk Egyesület. Szeptember 12-én kedden, a csapat a II. Rákóczi Ferenc útnál lévő buszmegállót és környékét rakták rendbe – olvasható az egyesület Facebook oldalán. 

A környéken már többször vágták a füvet az önkéntesek és látták, hogy a buszmegállóra ráfér a takarítás és a festés is. Így kedden délután hatan álltak neki a munkának. Az akcióhoz anyagi támogatással hozzájárult Verpelét Város Önkormányzata, mely pénzből a szükséges alapanyagokat és eszközöket vásárolta meg az egyesület vezetője, Balogh József

Ezenkívül az elmúlt időszakban is több jó cselekedetet teljesítettek. Szeptember első hetében ruhákat szelektáltak és osztottak ki, azt megelőzően pedig a Verpeléti Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat Társulásának adományoztak gyermekcipőket. Az iskolakezdés alkalmából tanszer gyűjtést szerveztek a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Ezek mellett mindennap segédkeznek valamilyen feladat elvégzésével, akár idős embereknek, akár a város szépségének megőrzése érdekében. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában