Küzdelem

2023.09.03. 21:05

Szívinfarktust kapott a recski daganatos kisfiú édesapja, most még inkább kell nekik a segítség + videó

Hősiesen küzd az életéért egy öt éves recski kisfiú, akinél két éves korában 3-as stádiumú rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak.

Tovább gyűjtenek a recski daganatos kisfiúnak, Marcinak

Forrás: Tények

Marcin egy kölni klinikán segítettek, de a teljes gyógyuláshoz még további kezelésekre lenne szüksége, amelyek azonban több millió forintba kerülnek. A családnak nincs ennyi pénze, ezért próbálnak gyűjtéseket szervezni. Ráadásul Marci édesapját a napokban szívinfarktussal vitték kórházba, derül ki a Tények tudósításából.

Harminc alkalommal kapott már sugárterápiát, műtötték, de a maradványdaganat eltűnttéséhez további terápiára van szükség. A Tények híradásában édesanyja elmondta: a kölni kezeléseknek köszönhetően tovább csökkent a daganat. Ez hatalmas erőt ad nekik. Marci állapota stabil, oviba is jár. A család most 4 millió forintot szeretne összegyűjteni.

Marciról többször írtunk már a heol.hu-n is. Legútóbb arról számoltunk be, hogy a debreceni gyógypedagógus és jótékony sportoló, Nádudvari Péter teljesítette vállalása első részét az ötéves, agydaganattal küzdő Szabó Marciért: előző héten 50 kilométert futott otthonától a Hortobágyi halastóig a pokoli kánikulában.

A szülők folyamatosan gyűjtéseket szerveznek. A család helyzete most még nehezebb, hiszen az édeapát szívinfartkus után, kórházban ápolják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában