Heol.hu podcast

2023.09.05. 13:30

Tatai Edina intézményvezető: családias körülmények között élhet a Tiszafa Otthon hatvan gondozottja

Az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény vármegyei intézményének vezetőjét, Tatai Edinát a most zárult, félmilliárd forintból fogyatékkal élő gondozottjaik érdekében megvalósult programról kérdeztük. A beszélgetésben szó esik arról, hogy a programnak köszönhetően új lakóházakba költözhetett az andornaktályai Tiszafa Otthon hatvan gondozottja.

Sike Sándor

Tatai Edina, a Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény Intézményvezetője

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az intézményvezető projektet bemutató szavaiból kiderül: az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény Heves Vármegye öt helyszínen szolgáltat támogatott lakhatást enyhe, középsúlyos és súlyos értelmi fogyatékossággal élő személyek részére. Az andornaktályai Tiszafa Otthon lakói öt – egyenként 12 fő befogadására alkalmas – új építésű lakóházakba költöztek Makláron és Nagytályán. A teljes körűen berendezett lakóingatlanok 209 négyzetméter alapterületű, egyszintes, akadálymentes épületek, kétágyas szobákkal, kerthelyiséggel.

A teljes adás itt hallgatható meg:

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában