Verseny

2023.09.13. 08:30

Tisza-tavi horgászok fogták ki a pecaverseny legnagyobb halát, aztán vízbe ugrottak + videó

24,5 kilogrammos volt a horgászverseny legnagyobb hala, ezt fogták ki a tiszaiak.

Molnár Helga

Makádon rendezték meg a XI. RSD Carp Cup ponty- és amurfogó versenyt szeptember 4-e és 8-a között. Ezen a versenyen részt vett a Tisza-tavi Horgászok csapat is. Az eredményhirdetés után kiderült, a legnagyobb amurt ők fogták, ez a hal több mint 24 kilogrammos volt.

Szepesi Imre, a csapat egyik tagja közösségi oldalán azt írta, az esélytelenek nyugalmával indultak neki ennek a megméretettésnek. Az amurfogásról is írt.
– Kora este történt meg. Először csak pittyent egyet a kapásjelző, majd erőteljes hangzavar következett, jobb szélről bejelentkezett valami és indulás érte befelé. Elemi harcot vívtunk azzal a hallal, amiért elmentünk erre a versenyre. Kihoztuk és a lehető legnagyobb gondoskodással, ahogy a többi hallal tettük, biztonságba helyeztük a 24,5 kilós amurunkat. Gyerekek, mi olyan boldogok voltunk, hogy ti azt nem tudjátok elképzelni. Akkor még nem is tudtuk, hogy megfogtuk a verseny legnagyobb halát, csak értesítettük, a szervezőket, hogy jöjjenek. A bemérés után derült csak ki, hogy mit fogtunk – fogalmazott.

A szervezők videót is megosztottak a kapásról, érdemes megnézni azt illetve az örömet is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában