Találkoztak

2023.09.26. 19:30

Voltak könnyek a nagyrédei arcokon, de volt nótázás is

A Nagyrédei Gondozási Központ csoportja meglátogatta egykori klubtagjaikat a csányi idősotthonban.

Szabó István

Régi nagyrédei barátnők találkoztak Csányban

Forrás: Siposné Fodor Judit polgármester/Facebook

A Nagyrédei Gondozási Központban dolgozó kollégáimmal és klubtagjainkkal csütörtökön meglátogattuk a régi klubtagjainkat a csányi idősotthonban, adta hírül Siposné Fodor Judit, Nagyréde polgármestere.

– A látogatásnak köszönhetően klubtagjaink és mi is újra találkozhattunk Török Miklósné, Angyélka nénivel, Fodor Istvánné, Marika nénivel és Jeszenszki Benjáminné, Marika nénivel. Nagyszerű élmény volt! Voltak könnyek, emlékezések, és volt nótázás újra. Hiszen Angyélka néni mindig énekelt a klubban, és vele együtt gyakran dalra fakadtak a többiek is. Most újra együtt énekeltek. Oly rég óta először. Csoda volt látni, ahogy egymást köszöntötték, ahogy egymásnak örültek a régi barátnők. Szeretném megköszönni a csányi idősotthonnak a vendéglátást, a szeretetet, mellyel fogadtak bennünket. Bízom benne, hogy hamarosan újra meglátogatjuk őket – részletezte Siposné Fodor Judit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában