Tökös nap

2023.10.14. 18:06

A legtökösebb családok mérkőztek meg egymással Bükkszéken + fotók

Családias hangulatban, gyönyörű őszi, napsütötte időben telt a bükkszékeiek szombatra hirdetett tökös családi napja.

Barta Katalin

Összehozta az embereket a bükkszéki esemény

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az iskolaudvaron három csapat nevezett be a főzőversenybe akik azért szorgoskodtak, hogy délben mindenkinek jusson egy tál finom bográcsos étel. Délelőtt a tökfaragó versenyen tíz jelentkező vett részt, s közben a gyerekek kézműveskedhettek, arcfestésen vehettek részt. Délben ki-ki megkóstolhatta a csapatok által készített finomságokat, majd délután tökös családi ügyességi versenyt rendeznek, amelyen remekül szórakoztak a családok.  

A legkisebbek is jól érezték magukat a rendezvényen 
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Délután a Gesztenye Guszti versengésen az előre elkészített gesztenyefigurákat díjazták. A nap során rengeteg szórakoztató, kreatív foglalkozás is várta a családokkal érkezőket.  Senki nem maradt éhen, mivel az ebéden kívül zsíroskenyeret, forralt bort, meleg teát, és természetesen sült tököt is kínáltak a résztvevőknek.

Sági Ferenc polgármester portálunk érdeklődésre úgy fogalmazott, ezen a napon mindenki nyert, aki ellátogatott a rendezvényre.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában