Jelentkezz!

2023.10.08. 13:00

Halőrvizsgát tehetünk Egerben

Halőrvizsgát és továbbképzést is szervez vármegyénk kormányhivatala.

Fekete-Vadászi Erika

A Heves Megyei Kormányhivatal a halgazdálkodás és halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló rendelet alapján halőrvizsgát, továbbá a már szolgálatot ellátó hivatásos halőrök, illetve hivatásos halőrként elhelyezkedni kívánók részére továbbképzést és továbbképzési vizsgát szervez, derül ki kormányhivataluk tájékoztatásából

Az alapvizsga október 25-én lesz, a továbbképzést és továbbképzési vizsgát pedig október 27-én tartják Egerben Szövetkezet út 6. címen.

Jelentkezni október 17-ig lehet az [email protected], vagy a [email protected] e-mail címeken. A jelentkezéshez szükséges adatok: a jelentkező neve, születési helye, ideje, anyja neve, valamint lakcím, telefonszám és e-mail-cím. 

A vizsgát megelőzően, október 18-án, a területi halgazdálkodási hatóság vizsgára történő felkészítést tart. A felkészítés díjtalan, azon a megjelenés nem kötelező. További információk a kormányhivatal oldalán érhetők el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában