Babák

2023.10.18. 09:25

Heréden parkkal kedveskedtek az újszülötteknek

Heréden fontosnak tartják a helyi identitás erősítését, s ehhez hozzátartozik az újszülöttek köszöntése is. Most parkot is nyitottak számukra.

Tari Ottó

Szülők, nagyszülők és természetesen az ünnepeltek az Újszülöttek Parkjában

Forrás: Beküldött fotó

– Az elmúlt évben tizennyolc gyerkőc született településünkön, akik egy fát kaptak, amit a Születés Parkban ültettek el a szülők és a nagyszülők – adták hírül a település Facebook-oldalán. Ugyanitt rendszeresen beszámolnak arról a pár éve bevezetett szokásról is, amely szerint Ilkó-Tóth András polgármester köszönti a község nagykorúvá vált polgárait.

S ezzel még nincs vége, hiszen 2021-ben elkezdték az új lakók köszöntését, azokét, akik az elmúlt időszakban költöztek Herédre.

– Szívből reméljük, hogy jól érzik nálunk magukat, és közösségünk részesei lesznek! – mondta a polgármester, aki a minap kötetlen beszélgetésen találkozott az érintettekkel. Utóbbiak számára ez remek alkalom volt arra is, hogy megismerkedhettek egymással és választott lakóhelyükkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában