Közlekedés

2023.10.23. 08:20

Másképp járnak a buszok, mert betömnek egy üreget a Hajdúhegyen

Több járatot is érint, hogy keddtől a Mikes utca és a Laktanya utca kereszteződésében lévő útburkolat alatti üreg megszüntetését végzik.

Szabadi Martina Laura

– Eger önkormányzata október 24-27 között megkezdi a Mikes utca és a Laktanya utca kereszteződésében lévő útburkolat alatti üreg megszüntetését. A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint a munkálatok miatt lezárják a Mikes Kelemen utca és a Laktanya utca kereszteződését, ezért ideiglenesen változik a buszközlekedés, ezekben a napokban az érintett, 7, 7A és 17-es buszjáratok terelt útvonalon közlekednek – közölte az önkormányzat.

A járatok ez idő alatt nem érintik a Tesco-Baktai út megállót, a le és felszállási lehetőség az Ankli József utcán lévő ideiglenes megállóban biztosított. A Mikes Kelemen út helyett a legközelebbi megállóhely a Vak Bottyán utca, a Csokonai út helyett pedig a legközelebbi megállóhely az Ankli József utca, Tiszti házak.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában