Nyílt nap

2023.10.06. 18:00

Megismerkedhettek az iskolával a leendő szilágyisok

Az első nyílt nap csütörtökön volt az az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégiumban, de lesz második is.

Molnár Helga

Nyílt nap az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégiumban

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Rendezvény rendezvény hátán – ez jellemzi az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium életét októberben. A nyolcadikosoknak versenyeket, felkészítőket szerveztek illetve csütörtökön nyílt napot.
– Az érdeklődők megismerhették a következő tanévben indítandó képzéseinket, a jelentkezés és a bekerülés menetét. Lehetőséget biztosítottunk a tanórák megtekintésére is, bepillantva ezáltal a gimnáziumban folyó napi munkába. A kollégiumi elhelyezés iránt érdeklődők megnézhették a kollégiumunk által biztosított körülményekkel is. Tájékoztatót tartottunk az Arany János Tehetséggondozó Programról, és nyújtottunk segítséget a pályázathoz is. Hiszen számukra közeleg az iskolaválasztás és mi minél hitelesebb képet szerettünk volna adni arról, milyen az élet nálunk, mit és hogyan tanulnak itt a középiskolások – közölte az intézmény vezetője Rázsi Botond Miklós.

Fontos tudni, hogy ha valaki lemaradt erről a lehetőségről, november 8-án ismét nyílt napot szervez az iskola.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában