Podcast

2023.11.02. 20:00

A Nagy testvérek beleszülettek az autó- és motorsportba

A Nagy testvérpár mondhatni beleszületett az autó- motorsportba, a versenyzésbe. Podcastünkben arról is beszélgettünk, hogy ők maguk hogyan élik az életüket.

Hornyák Réka

Nagy Bianca és Nagy Norbert voltak a HEOL podcast vendégei

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Heves vármegye és Magyarország büszkeségei a Nagy testvérpár, azaz Nagy Bianca és Nagy Norbert autó- motorsport versenyzők. Nagy Bianca, 12 éves és már most a Calivita Rotax Junior bajnoka, mely egy több versenyfordulóból álló bajnokság. Bátyja, Nagy Norbert pedig az első magyar európai bajnok hegyi felfutóban.

Mindketten beleszülettek az autóversenyzésbe, hiszen édesapjuk is autóversenyző volt. Norbert, kiskorában, tizenéves kezdett el gokartozni, majd amint elérte a pedálokat átült az autóba és azóta is sikert sikerre halmoz autóversenyzőként. Bianka pedig, apját és bátyját követve már kiskorában elkezdett gokartozni és tehetsége példátlan. A versenyzői élet mondhatni kiválasztotta őket.

Podcast adásunkban meghallgathatják, hogy ők maguk mit gondolnak erről az életstílusról, hogy hogyan tartják meg önmagukat, a családot és barátaikat.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában