Vonat

2023.11.11. 10:02

Csak egy vágányon járnak a vonatok a hatvani vonalon a hétvégén

A hatvani vonalon minden novemberi hétvégén Gödöllő és Aszód között karbantartás miatt a vonatok csak egy vágányon közlekednek, ezért napközben módosul a menetrend - közölte pénteken a MÁVINFORM.

Hatvani vasútállomás

Forrás: Milasán Dominik/Heves Megyei Hírlap

Szombaton és vasárnap az IR85-ös Mátra InterRégiók csak Aszód és Gyöngyös között közlekednek, az IR87-es Agria InterRégiók a Keleti pályaudvarról a megszokotthoz képest 5 perccel korábban indulnak, illetve 5 perccel később érkeznek meg oda.

Közlekedési rend a következőképpen változik meg: a Keleti pályaudvarról 6 óra 30 perc és 13 óra 30 között induló IR85-ös Mátra InterRégiók csak Aszódtól jár. A Gyöngyösről 7 óra 3 perckor és 13 óra 3 perckor induló IR85-ös Mátra InterRégiók csak Aszódig közlekednek.

A Keleti pályaudvarról 7 és 14 óra között induló IR87-es Agria InterRégiók 5 perccel korábban indulnak, 8 és 16 óra között pedig 5 perccel később érkeznek meg a Keleti pályaudvarra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában