Szakkör

2023.11.05. 13:00

Ezúttal gyertyát készítenek a bükkszéki szakkörben

Mézeskalács után most gyertyakészítéssel foglalkozhatnak szakköri formában az érdeklődők Bükkszéken.

Barta Katalin

A foglalkozássorozat a Nemzeti Művelődési Intézet és az önkormányzat támogatásával kezdődött el a napokban. Az alapanyagok és a szükséges eszközök rendelkezésre állnak, így minden biztosított a kreatív tevékenységhez.

Korábban nagy sikert aratott a mézeskalács-készítéssel foglalkozó kurzus. Tavaly sokan kapcsolódtak be a közös munkába, amelynek során nemcsak különleges formájú mézes sütemények készültek, hanem az alkotó tevékenység közben egy remek közösség is verbuválódott. Az elmúlt évben a kalácsok díszítették a falu közös karácsonyfáját, s végül egy látványos kiállítást is szerveztek a legszebb alkotásokból.  

A szervezők azt ígérik, hogy az elkövetkező időszakban csodaszép  gyertyák fognak készülni, amelyek hangulatosabbá teszik a téli ünnepeket. 
Az első összejövetelen mindenki elkészítette az első gyertyáját. Újabb tudással és sikerélménnel gazdagodva térhettek haza a szakköri tagok. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában