Új utakon

2023.11.15. 07:19

Filmet forgat a gyöngyösi háziorvos

Dr. Mangó Gabriella nem egy hétköznapi orvos, most épp filmet forgat.

Heol.hu

Dr. Mangó Gabriellát jelenleg több, mint 81 ezren követik a közösségi médiában

Forrás: Dr. Mangó Gabriella/Facebook

A népszerű gyöngyösi háziorvost nem hiába kedvelik oly sokan, rengeteg hasznos tanácsot kaphattunk már tőle az egészségmegőrzés, valamint a betegségek leküzdését illetően. Most valami egészen új dologgal lepte meg népes követőtáborát.

– Már forgatjuk a Szélcsengő című filmet, amelynek a forgatókönyvírója és az egyik producere vagyok. Nélkületek nem készülhetne el ez a film - adta hírül dr. Mangó Gabriella a Facebookon.

Mint írja, nagyon fontosnak tartja ezt a filmet, mert soha nem elég beszélnünk a szeretetről, az összetartozásról és a szülő gyerek kapcsolatról. Azokról az emberi értékekről, amelyek mélységét, jelentőségét a lelki folyamatainkra a hétköznapokban elfelejtük.

– Fontos, hogy megtaláljuk magunkban magunkat. És meglássuk a másikban a sebzett és sebezhető embert. Köszönöm, hogy eddig is támogattatok. Aki még megteheti... minden forintnak helye van. A stáb profi és többen lélekből dolgoznak. Mert a munkájukat kifizetni nem tudnám, és amit most adnak, amúgy is megfizethetetlen - írja a gyöngyösi háziorvos Facebook-bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában