Jóvátétel

2023.11.30. 15:00

Fogvatartottak pakoltak az egri kórházban

A kórháznál segítettek a fogvatartottak.

Molnár Helga

Jóvátételi munka keretében két fogvatartott dolgozott a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet elhasználódott eszközeinek a rakodásában – írja a Heves Vármegyei Büntetés-Végrehajtási Intézet honlapján.

Az intézet és a kórház több éves, kiváló együttműködésének köszönhetően a fogvatartottak és a személyi állomány tagjai is számos alkalommal segítettek a kórház virágosításában, az udvarok rendezésben, de előadást is tartottak a hospice részlegén. A kórház legutóbb vállalta, hogy az intézeti egészségnapon szakorvosi előadásokkal színesíti a rendezvényt.

Csütörtökön a fogvatartottak a „Börtön a Városért” program keretében már a 128. alkalommal tevékenykedtek. Az együttműködési megállapodásban foglaltaknak megfelelően a kórház elhasználódott eszközeinek, matracainak a pakolásában vettek részt, legközelebb az ágyak pakolásában fognak segíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában