Köszönet

2023.11.27. 16:06

Heroikus küzdelmet folytattak a sirokiak vizéért

Barta Katalin

Több órán át dolgozott azon, hogy újra helyreálljon a rendszer

Forrás: Beküldött fotó

A hétvégén számoltunk be arról portálunkon, hogy Sirokban a lakótelepen csőtörés miatt rengeteg víz folyt el, s hogy a háztartások jó része is víz nélkül maradt, amíg a hibát elhárították. Négy vízügyes szakember megfeszített munkával, több órán át dolgozott azon, hogy újra helyreálljon a rendszer. 

Tuza Gábor polgármester figyelemmel kísérte a munkálatokat, s nem hagyta szó nélkül a kitartó  szakemberek heroikus küzdelmét. Közösségi oldalán köszönetet is mondott nekik.  Azt írta, az a minimum, hogy megköszönje a négy vízügyes szakembernek, Győrfi Zsoltnak, Bódi Imrének, Vitai Józsefnek és Bartus Árpádnak, a szombati, illetve a vasárnapba átnyúló munkáját. Jókora csőtörés keletkezett szombaton a siroki lakótelepen. Egész délután, majd éjszaka, vasárnap éjjel egy óráig, vízben, sárban, mínusz fokokban dolgoztak, hogy az utolsó három háztömbben is legyen ivóvíz!  - Hála és köszönet nekik, remélem nem fáztak meg, mert továbbra is szükség van rájuk! - írta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában