Szociális munka

2023.11.19. 19:37

Hét település szociális dolgozóit köszöntötték Abasáron

Nap mint nap, gyakran erőn felül végeztek áldozatos munkát.

Szabó István

A szociális szféra dolgozóinak köszöntése Abasáron

Forrás: Kazsu Attila - Abasár polgármestere/Facebook

A szociális munka napja alkalmából köszöntötték Abasáron a helyi önkormányzat, valamint az Abasári Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás valamennyi szociális szférában dolgozó munkatársát, intézményvezetőjét, a polgármestereket és jegyzőket, tájékoztatta portálunkat Kazsu Attila, a község polgármestere. 

– Nem lehetünk elég hálásak az ő elkötelezett hivatástudatukért, kitartásukért, alázatos munkájukért. Ők azok akik gondoskodnak szeretteinkről ebben a rohanó világban. Ezen a napon a figyelem rájuk irányult. Köszönöm, hogy az elmúlt évben is tudásuk legjavát adva fáradoztak a rászorulók, a bajba jutottak, a hátrányos helyzetűek megsegítésén. Nap mint nap, gyakran erőn felül, olyan áldozatos munkát végeztek, melyet csak elhivatottsággal, empátiával és kivételes szociális érzékenységgel megáldva lehet vállalni – fogalmazott Kazsu Attila.

Az Abasári Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás – Abasár, mint gesztor település irányításával – takarékosabban tud ellátni fontos önkormányzati feladatokat: a fogyatékkal élő gyerekek és felnőttek szállítását a társulás hét településéről, az idősek nappali ellátását, az idősotthon működtetését, a szociális étkeztetést, az élelmiszerbanki szállítmányok elosztását, vagy a házi segítségnyújtást. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában