Fórum

2023.11.19. 19:00

Hevesi vállalkozásokat segítette Sváby András motivációs előadása

A televíziós szakember saját tapasztalatai alapján mesélt az érdeklődőknek.

Molnár Helga

Sváby András volt a vendége múlt szerdán a Dél-Heves Vármegyei Vállalkozói fórumnak – írja a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) honlapján. A televíziós szakember saját tapasztalatai alapján elmesélte az érdeklődőknek, hogy milyen fontos egy vállalkozás életében, hogy csapatban hozzon meg döntéseket és mindig tanuljon a kudarcaiból, hiszen az marad legtovább a piacon, aki képes az alkalmazkodásra.

A Hevesi Művelődési Központban tartott fórumon Sváby András beszélt arról is, milyen fontos szerepet játszik egy vállalkozás életében a szerencse. Sokszor egy véletlen termék-megjelenéssel, ajánlással több vásárlóra vagy nagyobb hírnévre tudunk szert tenni, mint a legnagyobb marketingkampánnyal. Saját vállalkozói tapasztalataira építve az összefogásban, közösségben rejlő erőt hangsúlyozta.

A rendezvényen köszöntőt mondott Sveiczer Sándor, Heves polgármestere is, aki üdvözölte a kamara kezdeményezését és hangsúlyozta, hogy a térség vállalkozásainak fejlődése szempontjából kiemelkedő, hogy a HKIK reagáljon a helyi vállalkozások kéréseire.

File Sándor, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára elmondta, a kamara törekvése, hogy hozzájáruljon a helyi vállalkozások versenyképességének erősítéséhez.

Az előadó leszögezte, a helyi gazdaság szereplőit megszólító rendezvény célja az érintett járások üzleti környezetének feltérképezése, a helyi vállalkozások működését befolyásoló kihívások áttekintése, valamint a kamara által kínált szolgáltatások bemutatása. Beszédében kérte a cégek képviselőt, hogy kéréseikkel, javaslataikkal forduljanak bátran az ügyfélszolgálati és térségi menedzser munkatársakhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában