Tévésorozat

2023.11.20. 11:45

Ismét forgatnak Selypen, korlátozzák a jármű- és a gyalogosforgalmat is

Lőrinciben, a selypi városrészben egy tévésorozat jeleneteit forgatják november 21-én, kedden. A korlátozásokról a lakosságot is értesítették.

Tari Ottó

A nyári forgatás során Selypen "Közért" felirat került az üzletre, hogy korhű legyen a kulissza

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

A postaládákba bedobott tájékoztatás szerint kedden reggel 6 órától este 8 óráig megállási tilalom lesz érvényben a Cukorgyári úti parkolókban, illetve a rendőrség közreműködésével ugyanebben az időpontban az egész Cukorgyári utat lezárják. A filmforgatással megbízott cég a közutakat érintő korlátozásokhoz rendelkezik a Heves Vármegyei Közútkezelő által jóváhagyott hatósági engedéllyel – írják. Hozzáteszik: a felvételek idején nagyjából 10 perces időtartamokra a gyalogos- és kerékpáros forgalmat is korlátozzák a biztonság érdekében.

Mint megírtuk, ezúttal városi tulajdonú területet is érint a forgatás, így az érintett területet a volt cukorgyárral szemben az önkormányzat bérbe adta a november 19-e és 22-e között időszakra, összesen 200 ezer forintért.

Nyáron már zajlott forgatás a környéken, A Sakál napja című film sorozatadaptációjának egyes jeleneteit vették fel az egykori cukorgyár területén, az útkereszteződés közelében, valamint az apci Széleskőnél. Akkor több napon át zajlott a munka, szintén korlátozásokkal. A helyiek egy része örömmel fogadta a tevékenységet, mások viszont zúgolódtak a „felfordulás” miatt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában