Szociális munka világnapja

2023.11.19. 17:00

Köszönetet mondott Verpelét polgármestere a település szociális munkásainak

Farkas Sándor, Verpelét polgármestere szerint a szociális irányú, a település lakosait segítő feladatok elvégzése elengedhetetlenül fontos.

Hornyák Réka

A szociális munka világnapja alkalmából rendeztek ünnepséget Verpeléten – tette közzé Farkas Sándor, Verpelét polgármestere a település Facebook oldalán

A jeles nap alkalmából, hétfőn egy ünnepség keretében köszönte meg a polgármester az önkormányzat szociális intézményeiben dolgozóknak az egész éves áldozatos munkájukat. A köszöntőbeszédében kiemelte az Alapszolgáltatási Központ által végzett feladatokat, főleg az idősekért végzett felelősségteljes gondoskodást, valamint a Gyermekjóléti Szolgálat fiatalokat és családokat segítő tevékenységét. Elmondta, hogy ezeknek a feladatoknak a felelősségteljes ellátása egy település életében elengedhetetlenül fontos, hisz a helyben lakók a felmerülő problémáik megoldásában legtöbbször csak rájuk számíthatnak. Farkas Sándor polgármester szorgalmazza további munkájukat.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában