Ünnep

2023.11.21. 13:12

Marika nénit 90. születésnapján köszöntötték Hatvanban

Hatvanban kilencven esztendős lett a város egyik legidősebb polgára, Turcsi Péterné. Az ünnepeltet Szinyei András alpolgármester is köszöntötte.

Tari Ottó

Turcsi Péternét a város nevében Szinyei András alpolgármester köszöntötte

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Turcsi Péternét kilencvenedik születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte az önkormányzat vezetése nevében Szinyei András alpolgármester, aki virággal és díszoklevéllel ajándékozta meg Marika nénit. Turcsi Péterné elmondta, hogy sokat dolgozott az életében, a mai napig is szívesen főz és süt szeretteinek, valamint gyakran kertészkedik, úgy véli, a sok mozgás tartja egészségesen.

– Szeretek a kertben tevékenykedni, szívesen veteményezem. Egy nagy diófa is van az udvarunkban, gyakran pihenek meg alatta, ugyanis jó érzéssel tölt el a szabadban lenni – mondta.

Marika néni arról is beszélt, hogy fiatalkori mindennapjaira szívesen gondol vissza; csodálatos évek voltak, férjével nagy szeretetben éltek. Nagyon büszke a családjára, akik számára a legfontosabbak. Az ünnepelt a fiataloknak azt tanácsolja, hogy óvják az egészségüket annak érdekében, hogy hosszú és szép életet élhessenek szeretteik körében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában