Pályázat

2023.11.07. 07:02

Még lehet nevezni az idei rajz- és kreatív pályázatra Aldebrőn

A pályázatra nem csak rajzokkal, hanem különféle kreatív akolkotásokkal is lehet nevezni.

Hornyák Réka

Rajzolj sporteszközökért címmel hívja fel a lakosság figyelmét egy pályázatra a Szabadidősport Klub Aldebrő a Facebook oldalán. 

Idén is meghirdette, a Mobilitási Héthez kapcsolódva a „Közlekedő Petőfi” című rajz- és kreatív pályázatot az Építési és Közlekedési Minisztérium, az Energiaügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium

Az alkotások bemutathatják, hogy a kétszáz éve született költő korában milyen lehetett a közlekedés. A nevezők, pályázatuk témájául választhatják a Petőfi verseiben fellelhető, közlekedésről, utazásról, vándorlásról szóló részeket is. A pályázaton az óvodás korosztálytól a felnőttekig bárki elindulhat, iskolai csoportok és családok jelentkezését is várják. 

Az elkészült műveket digitális formában, elektronikus úton lehet leadni november tizedikéig, a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet honlapján

Az év végi eredményhirdetésen a minisztériumok által felajánlott díjakkal jutalmazzák a legjobban sikerült művek alkotóit. Az oktatásért felelős tárca 600 ezer forint értékű, a környezetvédelemért felelős minisztérium 2 millió forint értékű könyvvásárlási utalványt, a közlekedésért felelős tárca pedig 23 kerékpárt, 60 rollert és 60 sportvásárlási utalványt ajánlott fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában