Közlekedés

2023.11.05. 09:05

Még mindig vannak lezárások, terelések az M3-ason

Az M3-as autópálya több szakaszán is dolgoznak.

Heol.hu

Az M3-as autópályán, Nagyfüged térségében is burkolatfelújítási munkák zajlanak. A 90-es és a 101-es kilométer között a főváros felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik, - Vásárosnamény felé - a külső és a leálló sáv járható. A Kisasszonytér pihenő egyik oldalon sem használható.

Továbbá a 153-as kilométernél található Igrici pihenőt felújítási munkák miatt mindkét oldalon lezárták. Polgárnál, a Tisza-hídon még tartanak a felújítási munkák. A 166-os és a 175-ös kilométer között a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a járműveket átterelik az ellenkező oldal belső sávjába, így Vásárosnamény felé is csak egy sáv járható.

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as és az M35-ös autópálya találkozásánál is. A munka főváros felé tartókat érinti. A külső sávot már az M35-ös autópályán lezárták és tovább az M3-as autópályán a 186-os és a 185-ös kilométer között is csak a belső sáv járható - hívja fel a figyelmet az Útinform.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában