Faluszépítés

2023.11.06. 15:00

Őszi Faluszépítő program Aldebrőn

Aldebrőn újabb kezdeményest indítottak a falu megszépítésére.

Hornyák Réka

A falu tovább szépül, gömbakácok igényelhetőek a lakóházak előtti közterületekre – olvasható a Szabadidősport Klub Aldebrő Facebook oldalán. 

A Sportklub meghirdette a 2023-as Őszi Faluszépítő programot, melynek célja, hogy a falu minél igényesebben, rendezettebben nézzen ki, valamint, hogy az ott lakók úgy díszíthessék környezetüket, ahogyan szeretnék. Ez fontos mind az arra járók, mind pedig az ott lakók szempontjából. Az akció keretein belül ezért, aki szeretne, igényelhet gömbakácot a lakóháza előtti közterületre. 

A növényeket november 7. keddig lehet igényelni, a Szabadidősport Klub Aldebrő Facebook oldalán megadott elérhetőségeken. Azonban van két feltétele is az igénylésnek, elsősorban a fákat kizárólag Aldebrő belterületének lakóházai előtti közterületekre lehet ültetni, emellett pedig az ültetésen kívül vállalni kell a növények hosszú távú gondozását is. 

A fákat várhatóan november második felében lehet majd átvenni, Tófaluban, a Tó-tündérkert Díszfaiskolában

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában