Mikulásvonat

2023.11.29. 19:30

Ötödik alkalommal járja majd Gyöngyös utcáit a Coop Mikulásvonat

December 6-án felkeresi a kisvonat az óvodásokat és a gyöngyösi kórház lábadozó kisbetegeit is.

Szabó István

Hiesz György (balról) és Fekete Tibor a sajtótájékoztatón

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az idei, immár V. Gyöngyösi Coop Mikulás programjának részleteit ismertették szerdai sajtótájékoztatójukon Fekete Tibor, a Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója és Hiesz György, Gyöngyös polgármestere. Fekete Tibor bejelentette, hogy december 6-án újra meglátogatja kisvonaton a gyöngyösi gyerekeket a Mikulás.

– A Mikulásvonat követi a 2018 óta tartó hagyományokat. Jövő hét szerdán a délelőtti órákban a Mikulás és segítői a gyöngyösi óvodákat látogatják meg, valamint megajándékozzák a Bugát Pál Kórház gyermekosztályán lábadozó gyermekeket is. A gyermekek előadhatják a Mikulásnak a tanult dalokat, verseket, és közösen énekelhetnek vele. Délután 15 és 19 óra között körjáratra indul a szerelvény a már megszokott útvonalon: A Koháry úti Coop áruház elől indulva a Mérges és Bethlen Gábor utcákon halad a Sláger ABC-ig, majd a Jókai, az Alkotmány, a Zrínyi, a Páter Kis Szaléz és a Kossuth utcák érintésével ér vissza a kiinduló helyre. A Mikulávonatra a gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel. A csuklópántot a gyermekek szülei, nagyszülei a Coop Szolnok Zrt. és a gyöngyösi Gyöngyszöv Coop Zrt. együttműködésének köszönhetően bármely gyöngyösi Coop üzletben történő ezer forint feletti vásárlás után kapnak a rendezvény előtt – részletezte Fekete Tibor.

Hiesz György arról beszélt, hogy Gyöngyös minden évben nagy örömmel ad otthont a kisvonatnak.

– Bár Fekete Tibor azt mondta, hogy köszöni a helyszín biztosítását, azt gondolom, köszönnivalónk nekünk van, hiszen már ötödször érkezik városunkba ez a megható esemény. Nagy ajándék ez a gyöngyösi gyerekeknek. Olyan években különösen fontos ez, amikor az infláció miatt nem a legjobban áll a családok szénája. Ezt a kereskedelmi szféra nyilván jól érzékeli. Fontos, hogy egy településen, városban jelen lévő kereskedelmi cég kötődjön az ott lakókhoz, hiszen számítanak a vásárlókra, a vevők pedig egy korrekt partnerre – fogalmazott Hiesz György.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában