Kultúra

2023.11.19. 18:15

Sikerrel debütált a Szajlai Irodalmi Szalon

A teltházas rendezvény után decemberben Sirokba érkeznek a kiváló írók, zenészek.

Barta Katalin

Telt házzal zajlott az első szajlai irodalmi szalon

Forrás: Szajla/Facebook

A Szajlai Irodalmi Szalon első Irodalmi estje nagy sikert aratott a kis észak-hevesi településen. November 4-én telt házzal és nagy sikerrel rendezték meg az első előadást, amelyen Buda Ferenc Kossuth-díjas költő, a Nemzet Művésze, az MMA tagja és Buda Ádám lantművész volt a vendég. Buda Ferenc és fia, Ádám magával ragadó előadása és varázslatos személyiségük gondoskodott a felejthetetlen kulturális élményről. 
Juhász Pál, a falu polgármestere a közösség oldalán - szajla.hu - arról számolt be a jelenlévők lélekben gazdagabban térhettek haza otthonaikba.

Már formálódik a következő est programja is, amit a várhatóan megnövekedett látogatók száma miatt a siroki Mátra Művelődési Házban rendeznek meg december 9-én délután négy órától.
A meghívott vendégek ezúttal Oravecz Imre Kossuth-díjas író, költő, az MMA tagja, valamint a Sebő együttes lesznek. A Sebő Ferenc Kossuth-díjas énekes, gitáros, tekerőlantos, dalszerző, népzenekutató, a Nemzet Művésze által vezetett együttes garantálják a minőségi irodalmi és művészeti élményt. 

Az estre örömmel és szeretettel várnak minden irodalom kedvelő látogatót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában