Életbevágó

2023.11.27. 09:00

Whiskyt kóstolhat, aki segít manust menteni Egerben

A Movember hónap alkalmából szerveznek programot a jótékonykodók közt.

Tóth Balázs

Whiskey-kóstolón vehetnek részt december elsején azok, akik ötezer forintot adakoznak a Movember Magyarország Egyesület részére. A Movember Eger által a Gál Tibor Fúzióba meghirdetett eseményre huszonöt ember várnak, jelentkezni előregisztráltan lehet a következő e-mail címen: [email protected] (a tárgyban fel kell tüntetni, hogy jameson), míg érdeklődni 8-16 óra között a +3670-608-71-93 számon Bátori Tamásnál, vagy a +3670-770-54-21-on Barankovics Márknál lehet.

A MentsManust (Movember Magyarország) Egyesület 2008 óta minden év novemberében felhívja a figyelmet bajuszos mozgalmunkkal a férfiak egészségére, a prosztataszűrés fontosságára. A MentsManust mozgalom az elmúlt pár évben már nemcsak novemberben, hanem az egész év során végez aktív munkát és szűréseket. Céljuk, hogy a lehető legtöbb helyszínre eljussanak információs anyagaikkal és a mindössze egy vércseppet igényő PSA-szűrővizsgálataikkal.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: PixaBay)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában