Adni jó!

2023.12.09. 09:25

Pótolta az eltűnt adventi gyertyát egy jószándékú domoszlói

Az adakozó hamar cselekedett, mert mint kommentelte, adni jó!

Szabó István

Újra négy gyertya díszíti a domoszlói adventi koszorút

Forrás: Domoszlói Művelődés/Facebook

Újra négy gyertya díszíti a domoszlói pihenőparkban található adventi koszorút, erről tanúskodik a Domoszlói Művelődés oldalán található egyik fotóval illusztrált komment. A hozzászólás az alatt a megosztás alatt található, amely arról számolt be kedden, hogy aznap reggelre a pihenőparkban elhelyezett községi adventi koszorú első gyertyája eltűnt a lámpásból. A Domoszlói Művelődés arról írt akkor, hogy mélységesen elszomorító és felháborító, hogy a közös környezetükért tett fáradozás egyes ember(ek) számára egyáltalán nem jelent semmit.

– A bántó érzéseken túl azzal szembesülni, hogy valaki elveszi azt, ami a másé, még inkább elkeserítő. Az eddigi években az első gyertyagyújtástól az ünnepek elteltéig érintetlen és hiánytalan volt a park dekorációja. Ez jelentheti azt is, hogy ezentúl nem hagyhatunk semmit felügyelet nélkül? Szomorú… – fogalmazott a Domoszlói Művelődés.

A bejegyzés komoly érzelmi vihart kavart a kommentelők körében, rövid idő alatt negyedszáz hozzászólás jelent meg. Volt, aki azt írta, "Már vasárnap délután se volt ott, mikor sétálni voltunk." Egy másik komment szerint "Ha visszakerülne, az lenne egy igazi szép karácsonyi emlék, ünnep mindenkinek! Reméljük. És nem lesz harag, rossz érzés senkiben.". Végül az egyik internetező ezt írta: "Nekem is elég rossz volt ezt olvasni! Sajnos, vannak ilyen emberek is... De viszek gyertyákat, ez legyen a legkevesebb! Mert adni jó!" – majd dátumozott fotó melléklésével igazolta, kevéssel kedd délután 15 óra előtt ismét teljes volt az adventi koszorú.




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában