Ünnepi hangulat

2023.12.15. 20:27

Adventi programok, együtt a közösségért

Karácsony előtt, advent alkalmából a Nemzedékek terén is ünnepi hangulatot varázsoltak Egerben.

Hornyák Réka

A Pom-Pom Együttes műsorát is láthatták a kicsik

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ által szervezett programkavalkád szervezője, Holló Miklós elmondta, hogy számukra már hagyomány, hogy a közösségért minden évben szerveznek ide  programokat adventkor.

– Idén egy kétnapos programsorozattal készülünk a közösségnek. Egész családokra, minden korosztályra számítunk, nem csak a felsővárosiakra, hanem mindenkire, aki érdeklődik. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készülünk érdekességgel, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját kedvére való elfoglaltságot. Számunkra a közösség a fontos, a lakók és a környékbeliek kedvéért szervezünk programot, hogy legyen alkalmuk találkozni, kapcsolódni és minőségi időt együtt tölteni – mesélte Holló Miklós, a Nemzedékek tere programkavalkád egyik szervezője. 

A tinódis diákok műsora
A tinódis diákok is műsorral készültek
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Pénteken délután a Tinódi Sebestyén Általános Iskola gyermekkórusa nyitotta meg a műsort, akik ünnepi dallamokkal varázslatos hangulatot teremtettek a közönségnek. Minczér Gábor, alpolgármester, a 11-es választókörzet képviselőjének ünnepi köszöntője után a gyermekek kerültek központba, hiszen a PomPom Társulat karácsonyi mesejátékkal készült a kicsik szórakoztatására. Este pedig mindenki megcsodálhatta a látványos lézershowt, majd Takács Nikolasz teremtett kellemes, meghitt karácsonyi hangulatot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában