Támogatás

2023.12.03. 16:50

Kovács Lázár is azt kéri, segítsenek a menhelyi állatoknak + videó

Pár napig várják az adományokat három városban.

Molnár Helga

Kovács Lázár séf is támogatja a Menhelyi Állatok Karácsonya adománygyűjtést

Forrás: Szabó Zsolt/Facebook

A menhelyi, gazdátlan kutyák és cicák javára szervez gyűjtést a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány. Számos településen találkozhatunk gazdátlan ebekkel a térségben is, így az állatvédők, menhelyek nincsenek könnyű helyzetben. A kóbor kutyák nehéz körülményein könnyít ugyan, hogy több állatmenhely be tudja fogadni őket, de azok már így is telítődtek, és az állatok élelmezésének költsége mellett, ki kell gazdálkodniuk a hirtelen megnövekedett orvosi költségeket is. Az állattartók és az önkormányzatok felelős hozzáállását igényli a helyzet.

A nehézségeken próbál enyhíteni a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány egy közös jótékony akció keretében, idén is megszervezve adománygyűjtő programjukat a menhelyeken élő négylábúak számára. December elején Hevesen, Hatvanban és Lőrinciben is várják az állatbarát és jó szándékú patrónusokat.

Ezt a programot még Kovács Lázár séf is támogatja, s Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselőjének videójában arra buzdít, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában