Segítség

2023.12.06. 11:28

Állatok Karácsonya: Lőrinciben és Hevesen már zajlik a gyűjtés

A Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány idén is adományokat gyűjt a menhelyi állatok megsegítésére Lőrinciben és Hevesen is. Hatvanban csütörtökön adhatók le az adományok.

Tari Ottó

Pálinkás Péter lőrinci alpolgármester és dr. Stankovics Éva, a hatvani kórház főigazgatója évről évre segítik a menhelyi állatokat

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő kezdeményezésére a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány idén is adományokat – eledelt, takarókat és mindent, ami az állatok javát szolgálja – gyűjt, amiket átadnak majd a menhelyeknek. Az évek óta zajló kezdeményezés sikeresnek bizonyult, már több mázsányi felajánlást juttattak el a kedvezményezetteknek az Állatok Karácsonya keretében.

Lőrinciben már december 4-én, hétfőn elkezdődött, és 7-éig, csütörtökig tart a gyűjtés a gazdátlan házi kedvencek javára. Olyan állatok megsegítésére gyűjtenek, „akik” három térségi kutya-, és egy cicamenhelyen egyelőre végleges gazdi nélkül élik mindennapjaikat.

Selypen, a gyűjtés helyszínén Édes Erzsike virágboltos is arra bátorítja a helyieket és a környéken élőket, hogy gondoljanak a még gazdátlan négylábúakra, támogassák őket, hogy nekik is szebb karácsonyuk lehessen. Erzsike és családja nagyon szeretik az állatokat, mint mondta, még kis cipőcskét is hoztak „nekik”.

Lőrinciben, azaz a selypi városrészben tehát december 7-éig Édes Erzsike virágboltjában, az útkereszteződés mellett várják a felajánlásokat, míg Hatvanban december 7-én a volt cukorgyár területén, a Radnóti tér 2. parkolójában, Hevesen pedig december 8-áig a művelődési központban adhatók le a felajánlások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában