Adománygyújtés

2023.12.13. 10:40

Állatvédőknek gyűjt az egri DK

A Demokratikus Koalíció december 14. és december 31. között adományokat gyűjt mentett kutyáknak és macskáknak.

Szabadi Martina Laura

– A Demokratikus Koalíció számára a zöldpolitika és az állatvédelem ügye kiemelt téma, és mi a választókerületben ebben az évben több olyan eseményt és megmozdulást is szerveztünk, amely megmutatta, milyen fontos számunkra környezetünk védelme. Ennek most egy újabb állomásához értünk. A Demokratikus Koalíció december 14. és december 31. között adományokat gyűjt mentett kutyáknak és macskáknak. Hangsúlyozzuk, hogy nem pénzadományt kérünk, hanem állateledelt, száraztápot szeretnénk kérni azoktól, akik jobbá kívánják tenni sokat szenvedett háziállatok életét.

Az összegyűlt adományokat egri civil állatvédők között osztjuk szét, amelynek koordinálásában a Macskaárvaház Alapítvány, a Szurkolók az Állatokért, illetve a Noé Állatotthon Alapítvány siet a segítségünkre – közölte a Demokratikus Koalíció egri szervezete.

– A Demokratikus Koalíció részéről ezt a nemes feladatot, hogy a gyűjtést szervezze, Csontos Júlia tagunk vállalta magára, aki szívén viseli a kiskedvencek sorsát, maga is lelkes állattartó. Tudjuk, a romló gazdasági adatok, és az egyre növekvő árak világában sokkal nehezebb tisztességes körülmények között háziállatot tartani, mi a Demokratikus Koalícióban ehhez kívánunk hozzájárulni.
Az adományokat várjuk a Demokratikus Koalíció egri irodájába kedden és pénteken 14 és 18, csütörtökön 10 és 13 óra között, továbbá telefonos egyeztetés után akár más lehetőség is megoldható – írták.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában