Karácsonyi adományok

2023.12.22. 20:28

Angyali küldetés: 25 család 59 gyermekének jutott az adománygyűjtésből Hevesben

Domoszló, Kisnána és Vécs idén gyűjtötték a legtöbb adományt az előző évekhez képest.

Hornyák Réka

Ebben az évben is meghirdettük az „Angyali küldetés” névre keresztelt adománygyűjtő akciónkat, mely rendkívüli eredménnyel zárult – olvasható a Domoszlói Művelődés Facebook oldalán

Ahogy a Domoszlói Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetője, Szollárné Szabó Alíz írja, az adománygyűjtő megmozdulásban Domoszló, Kisnána és Vécs települések vettek részt és az ott élő, rászoruló családok gyermekeit ajándékozták meg az ünnep közeledtével. Az adománygűjtő akciójuk eredményesen zárult, ugyanis az elmúlt évekhez képest idén gyűjtötték a legtöbb ajándékot, mellyel sok gyermek karácsonyát varázsolták szebbé, tették közzé. 

Rengeteg játék és hasznos holmi gyűlt össze, melyből a három településen huszonöt család, összesen ötvenkilenc gyermeke részesült. A hét folyamán a Család-, és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai kézbesítették a csomagokat a rászorulóknak, közölték közösségi oldalukon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában