Koccintanak

2023.12.28. 18:57

Az ötszörös Európa-bajnok a debrői borokat is szereti, és ott lesz az Egri Borszalonon

A pénteki Egri Borszalon részvevői között szerepel Kiss Norbert autóversenyző is, aki szinte haza jár Heves vármegyébe.

Heol.hu

Kiss Norbi nem csak fát ültet, hanem az egri borvidéket is szereti

Forrás: Szabadi Martina Laura/Heves Megyei Hírlap

Kiss Norbert autóversenyző immár ötszörös Európa-bajokként vesz részt az Egri Borszalonon, derül ki a formula.hu beszámolójából. Mint írják, az autóversenyző kedvesével, Mártival együtt nagy rajongói az egri borvidéknek, s Kiss Norbi több egri borásszal is baráti viszonyban van. 

– Valóban elfogadtam a megtisztelő meghívást a megújuló egri Borszalonba, így december 29-én pénteken, este hattól, kedvesemmel, Mártival mi is ott leszünk a Broadway Monkey-ban, amit étteremként, koncerthelyszínként  már eddig is nagyon kedveltünk - fogalmazta meg a formula.hu-nak a hétszeres magyar bajnok, szimulátor világbajnok, aki nemrégiben Max Verstappennel ünnepelte újabb Európa bajnoki győzelmét. 

Mint írják, Kiss Norbert szinte már haza jár Egerbe és Heves vármegyébe, hiszen a kápolnai Macskaárvaház és az egyre több barát gyakran ad okot arra, hogy szűkebb hazánkba látogasson.

– Azt remélem, a Borszalon arra is alkalmas lesz, hogy számos olyan emberrel koccintsak, és mondjak nekik köszönetet, akik idén is önzetlenül segítették állat- és természetvédő munkánkat. Hiszen szezonon kívül még egy versenyző is borozhat egy kicsit – idézte Kiss Norbert szavait a formula.hu, s arra is kitértek, hogy többek között Gecse István debrői borai is az autóversenyző kedvencei közé tartoznak, s bízik abban, hogy a Borszalon alkalmat ad újabb különleges egri és környékbeli termelők borainak kóstolására is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában