Karácsony előtt

2023.12.21. 07:20

Egri rászorulók kapják az adományt, melyet dr. Pajtók Gáborék gyűjtöttek + videó

Adománygyűjtést szervezett eger és térsége országgyűlési képviselője. Kedden az összegyűlt élelmiszert és használati tárgyakat átvette a Karitász.

Szabadi Martina Laura

Dr. Pajtók Gábor azt vallja, hogy fontos, hogy olyan segítséget próbáljunk adni, amire szükség van

Forrás: Dr. Pajtók Gábor/Facebook

- Hálásan köszönöm, hogy idén is ennyien szakítottak időt arra, hogy adventi adománygyűjtő akciónk keretében tartós élelmiszereket vásároljanak, melyeket ma elszállított tőlünk az Egri Főegyházmegyei Karitász – tette közzé dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselője közösségi oldalán. Az adományokkal egri és Eger környéki rászorulókat támogatnak.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselőjének kezdeményezésére gyűjtést szervezett az egri Fidesz. Az adományokat november 23. és december 18. között várták az Egri Polgárok Házába. Kérték a segítő szándékú adományozókat, hogy tartós élelmiszerrel (például liszt, cukor, száraztészta, konzerv, étolaj, édesség, szaloncukor, keksz) járuljanak hozzá a jótékonysági akcióhoz. Az összegyűlt adományokat az Egri Főegyházmegyei Karitász közreműködésével juttatják el a választókerületben élő rászorultakhoz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában