Mikulás

2023.12.06. 14:48

Egy újszülöttet is megajándékozott a Coop Mikulás Gyöngyösön + fotók

A mikulásvonat idén már ötödik alkalommal járta Gyöngyös utcáit, látogatta meg az intézményeket.

Szabó István

A gyöngyösi kórházba is megérkezett a Mikulás

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szerdán reggel immár ötödik alkalommal érkezett meg Gyöngyösre a Coop Szolnok Zrt. Mikulásvonata. A Mikulás és segítői először a gyöngyösi óvodákat látogatták meg, majd a Bugát Pál Kórház gyermekosztályán lábadozó gyermekeket keresték fel, mindenkit megajándékozva. Gálik András, a Coop Szolnok cégcsoport marketingvezetője kísérte a látogatókat, akiket Weisz Péter főigazgató fogadott. A kórházvezető nagyon megtisztelőnek nevezte a cég látogatását a kórházban. 

– Különösen azért az, mert talán az egyetlen áruházlánc, amelyik meg tudja őrizni a nagy külföldi áruházláncok mellett a hazai kiskereskedelmet – fogalmazott Weisz Péter. 

A kórházban a Mikulás és segítői szaloncukorral kedveskedtek mindenkinek, akivel csak találkoztak. A sürgősségi osztály után a gyermekosztályra érkezve valamennyi kis beteggel váltott néhány kedves szót az őszszakállú, akit végül nem kis meglepetés várt. Találkozott a szerda reggel született, mikulásruhába öltöztetett Barbarával, aki aznap reggel 52 centiméter testhosszúsággal és 3180 gramm testsúllyal látta meg a napvilágot. Barbara édesanyja elmondta, hogy Rózsaszentmártonban laknak, és a kislány az első gyermekük. 

A Coop Mikulásvonat délután 15 és 19 óra között körjáratra indult Gyöngyösön az elmúlt évek során már megszokott útvonalon: a Koháry úti Coop áruház elől indulva a Mérges és Bethlen Gábor utcákon halad a Sláger ABC-ig, majd a Jókai, az Alkotmány, a Zrínyi, a Páter Kis Szaléz és a Kossuth utcák érintésével ér vissza a kiinduló helyre. A gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel a szerelvényre. Csuklópántot a gyermekek szülei, nagyszülei bármely gyöngyösi Coop üzletben történő, ezer forint feletti vásárlás után kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában