Fényparádé

2023.12.16. 21:42

Feldíszített kamionok vonultak Dédestapolcsány felé + fotók, videó

Ez már a 4. Dédesi Fényparádé és Jótékonysági Felvonulás, idén 80 feldíszített jármű vet részt benne.

Szabadi Martina Laura

Látványos volt a kamionos fényparádé

Forrás: Skultéti Imre

Kivilágított járművek, kamionok vonultak szombaton a Dédesi Fényparádé és Jótékonysági Felvonuláson. A felvonulás a Nagybarca - Bánhorváti - Nekézseny - Mályinka - Dédestapolcsány útvonalon zajlott és a szervezők tájékoztatása szerint az útvonalon ételek, meleg italok, kézműves- és sütemény vásár várta a nézőket.

Ez már a 4. ilyen felvonulás, idén 80 feldíszített jármű vet részt benne, de a végállomáson egy feldíszített Ikarus busszal is találkozhattak a nézők.

Idén a Zazi a házban Állatvédő Alapítványnak gyűjtenek, akik a szervezők posztja szerint 2010 óta foglalkoznak állatmentéssel, állatvédelemmel, amely a 2019. évben kapott szervezett kereteket a Zazi a házban Állatvédő Alapítvány létrehozásával. Mostanáig több száz cicát, ezen felül kutyákat, egyéb kistestű emlős állatkákat és madarakat mentettek. Céljaink: gazdátlan, elhagyott, bántalmazott, sérült, beteg vagy egyéb okból segítségre szoruló állatok, elsősorban macskák mentése, átmeneti és végleges elhelyezésük, táplálásuk és a róluk való teljes körű gondoskodás, orvosi ellátásuk és ivartalanításuk.

A jelenlegi állapot szerint 54 befogadott cica beltéri helyszíneken történő elhelyezéséről és ellátásáról gondoskodnak Miskolcon. 

Videó a járművek látványos vonulásáról:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában