Karácsonyi szokás

2023.12.22. 18:32

Idén is feltűntek Egerben a varázslatos karácsonyi autók + videó, fotók

A fiatalokból álló csapat célja, hogy karácsonyi hangulatot, meglepetést hozzanak, és mosolyt csaljanak az emberek arcára.

Hornyák Réka

Karácsonyi autós felvonulás Egerben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Akik tavaly a karácsony előtti napokban este sétáltak Eger utcáin, már találkozhattak azzal a csapat fiatallal, akik feldíszített autóikkal járják az utakat Egerben. A csapat egyetlen célja, hogy örömet okozzanak. Szeretnének mosolyt csalni a járókelők arcára és egy kis kellemes meglepetést hozni a napjukba. A karácsonyi fényekben pompázó autós csapat pár éve minden karácsonykor megjelenik Eger utcáin, mennek pár kört a városban, majd ismét egy egész évre eltűnnek. 

Azonban idén sem hagyták meglepetés nélkül a várost, sőt még többen, szebben és csillogóbban jelentek meg péntek este a városban. A feldíszített autók karácsonyi színekben, különböző mintákban pompázva ragyogták be az emberek estéjét. 

HMM_0015
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az esemény ötlete négy éve született meg, szűk baráti körrel kezdtük el díszíteni az autóinkat mások, illetve a saját szórakoztatásunkra. Szeretnénk egy kis meglepetést és örömet okozni azoknak, akik meglátnak minket utunk során, hiszen nem mindennapi látványt nyújtunk ilyenkor. Ami változó az az, hogy hányan indulunk útnak, de eddig a tavalyi évben voltunk a legtöbben, egyszerre hét autóval vonultunk fel. Mondhatni hagyománnyá vált ez a karácsony előtti program a baráti társaságunkban, szeretnénk ezt a jövőben is folytatni – árulta el lapunknak Várnai Jenő, az egyik fényautózó. 

Hozzátette, lehetséges, hogy még szombat este is megpillanthatják őket a járókelők a városban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában