Sípark

2023.12.25. 19:00

Karácsony másnapjától újra síelhetünk Mátraszentistvánban

December 27-től 30-ig esti síelésre várják a síparkban a téli sportok szerelmeseit.

Szabó István

A Mátraszentistváni Sípark karácsony másnapján már nyitva tart

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Harlap

December 26-tól újra nyitva tart a Mátraszentistváni Sípark, közölte közösségi oldalán a sípark. Karácsony másnapján 9 óra 30-tól 16 óra 30 percig várják a téli sportok szerelmeseit, december 27. és 30. között pedig esti síelésre invitálják a vendégeiket.

– Ajándék egy órával várjuk a korán érkezőket december 27. és 30. között! Ezeken a napokon 8 óra 30 perckor indulunk a Panorámalifttel! Minden érvényes jegytípus működik 8:30-tól az Early Bird ideje alatt, tehát ajándék 1 órát jelent a korán érkezőknek (kivéve a 3 órás jegy, mivel az 3 órán keresztül működik). Az Extra esti síelések 20 óráig tartanak! Ekkor tovább róhatjátok a köröket; az esti pálya hangulatos fényei varázslatos élményt nyújtanak a fáradhatatlan sportembereknek! Tudtad, ha egyszerre vásárlod meg a síbérletet délutáni / napi jegy kiegészítéseként, akkor 2000 forint kedvezményes az esti síelés? December 26-tól a tavalyi főszezoni normál jegyárak érvényesek, áremelés nem történik 2023/24-ben. Az olcsóbb hétköznapok január 8-tól lesznek érvényesek – áll a Mátraszentistváni Sípark közleményében.

A sípark arról is hírt adott, hogy a hétvégi égi áldás mellett sikerült még további havat készíteni a sípályákra, így megnövelt hóréteggel várják a melegebb időszakokat. Az átlagos hóvastagság vasárnap 50-80 cm volt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában