Jön az őszszakállú!

2023.12.09. 14:05

MikulásoZoo lesz a Gyöngyösi Állatkertben

A Mikulás megajándékoz minden gyermeket és kölyök állatot a gyöngyösi állatkertben.

Szabó István

Már az állatkert lakói is nagyon várják a Mikulást

Forrás: Gyöngyösi Állatkert/Facebook

– Ne feledd, vasárnap a Mikulás a Gyöngyösi Állatkertbe látogat, hogy megajándékozzon minden gyermeket és kölyök állatot – hívja fel a figyelmet a mátraalji állatpark. – Ajándékcsomag, kivánságfelvétel, Mikulás szobája! Tartsatok velünk! Várunk szeretettel mindenkit! Fontos információ: Azokat a gyerekeket, akik az érkezési sorrend szerint már nem jutnak be a Mikulás szobájába, vagy csak később tudnak kilátogatni az állatkertbe a Mikulás az állatkerti séta és látványetetések közben szintén megajándékozza! Mert az ajándék minden jó gyermeknek jár! 

Portálunkon korábban már részletesen beszámoltunk a Gyöngyösi Állatkert vasárnapi eseményéről: 

Akiknek még nincs programja december 10-re, és akik igazi kellemes ünnepi hangulatra vágynak, azoknak az állatkertben a helye, kívánniuk sem kell ennél jobbat: Mikulás szoba kandallóval, ajándékok, csodálatos állataink, az ünnep illata, díszei, hangulata – ilyen még Lappföldön sincs, emelte ki az állatpark korábbi közleménye.

A december 10-i MikulásoZoo programja:

10.00-12.00 - A Mikulás hangulatos állatkerti szobájában fogad minden gyermeket, meghallgatja karácsonyi kívánságaikat, lehet vele fotózkodni és természetesen meg is ajándékoz mindenkit. Minden gyermekre maximum 5-6 perc jut, érkezési sorrendben. Az állatkert kéri, hogy a látogatók számoljanak a sorban állás és várakozás lehetőségével.

12.00-13.00 - Van zsákjában minden jó, kígyó, csótány, pókháló mottóval a krampusz a jelmondatban szereplő "nem szeretem" állatokkal ismerteti a gyerekeket. Az állatokkal fotózkodni is lehet.

13.15-kor mindenki elkísérheti a Mikulást a látványetetésre, amelynek során megajándékozza a kölyök állatokat:

13.15-kor a pumák,
13.45-kor a kapibarák,
14.15-kor a páviánok,
14.45-kor a kisteve séta,
15.15-kor a vidrák,
15.45-kor a sivatagi hiúz kerülnek sorra.

A Gyöngyösi Állatkert tájékoztatása szerint a MikulásoZoo során mindenkinek jár egy pohár finom, forró gyümölcstea. E napon az állatkertben a Mikulás szorgos segédei dolgoznak, manók az állatok között és a büfében. Mikulásputtony kincskereső ügyességi játék is lesz. A programváltoztatás jogát fenntartja s Gyöngyösi Állatkert, de nem számol fel külön díjazást az ünnepi programért, azaz, általános belépőjegyek megváltása mellett lehet részt venni a programokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában