Téli üzem

2023.12.11. 14:10

Most intézze, ha sürgős ügye van, mert szünetel majd az egri hivatal

A téli igazgatási szünet időpontját és a hivatali ügyeletet tette közzé az önkormányzat.

Szabadi Martina Laura

Eger önkormányzatánál idén december 22. és 2024. január 5. között tart a téli igazgatási szünet – adta hírül az önkormányzat. Az igazgatási szünet alatt a hivatalban szakirodánként lesz ügyelet, mely napokon – a szociális ügyek kivételével - csak kérelmek, bejelentések benyújtására lesz lehetőség.

A híradás szerint január 3-án 8 órától 12 óráig, delután pedig 13 órától 16 óráig, január 5-én pénteken 8 órától 12 óráig. A polgármesteri titkárság, a kabinet iroda és a jegyzői iroda az igazgatási szünet teljes időtartama alatt zárva tart.

– A Jogi és Hatósági Iroda Szociális Csoportja (a Kossuth Lajos utca 28. szám alatt) 2024. január 3-án és január 5-én a megszokott rend szerinti ügyfélfogadást tart, lakásügyi ügyintézésre azonban nem lesz lehetőség! A kizárólag sürgős, halaszthatatlan ügyben elérhető e-mail cím az [email protected] Az igazgatási szünet időtartama alatt az azonnali ügyintézés nem lehetséges, azonban valamennyi tárgykörben kérelem továbbra is folyamatosan benyújtható ügyfélkapun keresztül, illetve postai úton! 2024. január 8-tól a polgármesteri hivatal a megszokott munkarendben működik – írták.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában