Vidék

2023.12.18. 10:20

Izgalmas, rafinált ételek születnek az új séf keze alatt a sarudi Sulyomban

A DiningCity étteremajánló számolt be a sarudi étterem újításáról.

Szabadi Martina Laura

Új séf a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa konyháján, Mikk Szabolcs személyében! – tette közzé a DiningCity étteremajánló Facebook oldalán. – Megújult étlap és fogások köszönnek az ide látogató vendégekre, a Tisza-tó mentén található Sarud településen. Mikk Szabolcs sokéves külföldi tapasztalattal rendelkezik, főleg francia alapokon nyugvó konyhákon dolgozott. A Sulyom azonban továbbra is a szó legjobb értelmében vett falusi bisztró maradt, de találunk az étlapon némi nemzetközi beütést és rafinériát, ami által kifejezetten izgalmas ételek születnek – írták.

– Erős, de nem tolakodó ízekkel találkoztunk az ebéd folyamán, az alapanyagok harmóniában, személyzet a toppon. Nagyon örülünk, hogy a Sulyom továbbra is magas szinten űzi a gasztronómiát, a tulajdonos hozzáállásáról nem is beszélve, akik az étteremben a gyermekek részére külön helyiséget hoztak létre rengeteg játékkal, kutyusoknak pedig eb-menü is elérhető – tették hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában