Közlekedés

2023.12.21. 08:33

Új felhajtó ágat nyitottak az M3-ason

Az M3-as autópályán új felhajtó ágat nyitottak meg.

Heol.hu

Az M3-as autópályán, a 187-es kilométernél lévő M35-ös autópálya csomópontjában, új felhajtó ágat nyitottak meg Vásárosnamény felé. Illetve ugyanebben a csomópontban, akik az M3-ason Budapest felé haladnak, már le tudnak hajtani az M35-ös autópályára Berettyóújfalu irányába - adta hírül az Útinform.

Mint írják, a 3-as főúton, Gyöngyös térségében, a 80-as kilométernél csomópont építési munkák miatt a Tornyosnémeti felé vezető oldalon a külső sávot lezárták. Ludas térségében, a 100-as kilométernél a légkábeleket cserélnek. Hétköznapokon időszakosan jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Továbbá a 25-ös főúton, Eger belterületén csomópontot építenek. A 13-as kilométernél a fél útpályát lezárták. Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is közeli, alsóbbrendű utakon terelik el. Szentdomonkos és a megyehatár között, az 51-es és az 52-es kilométer között támfalat építenek, napközben a fél útpályát lezárják és jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában